Sharon alfonso

SAKNAR JUSTIN!!!

Kategori: Allmänt

 

<3 Justin Bieber

Kategori: Allmänt

Älskar början av..

Kategori: Allmänt

Seriöst början av konserten var bäst. Så fint det var speciellt när han kommer som en ängel. Min favorit del var den delen med ängel! (inte min video) 

HATAR ALLA IDIOTER SOM MÅSTE FÖRSTÖRA!!

Kategori: Allmänt

Asså seröst? driver ni eller vad? alla fans som inte lämnar Justin ifred. Han försöker sova, vila och ta det lungt. men ni bara skriker som horor, klätrar utanför hans fönsert? asså aa på grund av er så kanske kommer han inte imorgon och det är sista dagen. Jag vill verkligne se honom o jag har kämpat för att få biljetter. Svär om jag inte får se honom imorgon. jag kmr slå er om jag får tag på er. SNORUNGAR!!! FÖRESTEN NI SKREK TILL OCH MED ATT SELEN ÄR EN HORA, HUR KUNDE DU VARA MED HENNE? Tror ni verkligen att han ville höra det där från första dagen han kom till oss i Sverige? så ni bara vet han ogillar Sverige p.gr av era jävla barnsliga grejer. Asåå ååhh!!! jag är så besviken 
AAA LÅT MIG DAMPA VAD!

HAHAHAHAH en rolig grej

Kategori: Allmänt

HAHHAHA idag så var jag i gymmet med Nadin och Sara, och aa vi gymma osåå. Sen så satt jag på en maskin där man tränar mage man gör situps  . jag gjorde 40 st utan att fucking stoppa uuuff det gjorde verkligen ont och när jag var vid 39 st hade då 1 kvar och slutade göra situps när det blev 40, då skrek jag som att jag hade fått kuk i mig HAHAHAHAH jag ba AAAAHHH, alla kolla på mig värst men jag och Nadin skratta som åsnor! :D
 

Bara lite kvar!!!

Kategori:

Gymmar hårt!
Vet har lång mage men och -.-

Tråkigt

Kategori: Allmänt

Tja sötisar! Hur är det med er ?  själv så mår jag bäääst! jag ska se min älskling JUSTIN BIEBER, ska till och med  köpa Golden Circle plats asså bästa!

Aja imorgon har vi i min skola studiedag så då ska man gymma med Nadin och Sara tidigt och sen gå runt lite i skär tror jag, just nu så lyssnar jag på musik ska kanske lägga mig snart är såå trött! puss '
 

Godnatt babes!

Kategori:

Igår dagen!

Kategori:

Igår så träffade jag Imad, var med varandra till kl 17:00 ungefär sen så ringde jag Ale. Så vi träffades och sov över hos henne igår. Vi hade så roligt igår och vi åt massa gott också hihi.
Idag så vaknade jag typ 10 sen åt vi brunch, sen så taggade jag från Alby typ 14:00 så träffade jag Nadin gick hem till Sara vi fixa hennes hår oså :) sen så åkte vi till heron city o Sen till Ikea, Nadin köpte massa saker till sitt rum. Det blev fint och mysigt :) aja sen åkte vi hem till Nadin. Så jag och Sara gick hem kl 21:00. Kom hem duschade osv. Ska snart sova nu. Imorgon horskola :( tog även bild på en säng jag vill köpa haha den är fett hög och skön. La ut bilderna på sängen :)

hahaha för ungefär 2 år sen

Kategori: Allmänt

! !!VAD VILL NI ATT JAG SKA BLOGGA OM??!

Kategori: Allmänt

KOMMENTERA!!

På väg till eskuläään

Kategori:

01:20 kan inte sova

Kategori:

Äre bara min insta som inte funkar?!

Kategori:

Hahaah bara jag och Nicole fattar

Kategori:

JÄVLA KYCKLING!!

Lite bilder

Kategori:

Bilden på mig var när jag var i hissen på väg hem
Dom andra var hemma hos Nadin :)

Shosan

Kategori:

Godmorgon Sötisar!
Vaknade runt 10 tiden. Snart kl 15:00 ungefär ska jag hem t min pappa lämna hans sl kort, sen ska jag till skär med Nadin och Sara :)
Aja vi hörs

OMG!!

Kategori:

Man blir fan chocad Av Att se andras resultat!
Ska fan börja träna hemma rumpa! :O

Godnatt

Kategori: Allmänt

ℋATERS GONNA ℋATE.

Hos Nicole just nu

Kategori:

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vakna typ nyss, Ska snart äta frukost oså. Idag så ska jag ut med Nadin och Sara. Har saknat dom groovt asså!